Nattevagt

Addresse

Gydevang 39-41

3450 Allerød

Telefon

42 49 00 01

Email

info@support4life.dk

Nattevagt

Hjælp gennem natten

Support4Life har erfaring for, at de unge i vores målgruppe ofte har brug for kontakt til en voksen i aften- og nattetimerne. Nattevagten har til formål at yde den unge omsorg, voksenkontakt og støtte til at overholde husreglerne. Nattevagten understøtter desuden det pædagogiske arbejde i dagtimerne ved at sikre, at den unge kommer i seng og står op i ordentlig tid til at passe skole eller job.

 

Uddannede nattevagter

Vores nattevagter er uddannet i førstehjælp og konfliktløsning. Derudover ligger vi vægt på, at nattevagten udviser respekt for den unges grænser uden at gå på kompromis med vores husregler.

Nattevagten skriver døgnrapport, som indleveres til vores ansvarshavende hver morgen. I samme forbindelse kan nattevagten diskutere eventuelle problemstillinger, så den unge eventuelt kan få ekstra hjælp.


Vagtrunden

Nattevagten tager tre runder på hver vagt:

    • Klokken 22 går nattevagten den første runde.
    • Mellem klokken 23 og 01 går vagten anden runde, og sikrer at der er ro i ejendommen og at de unge føler sig trygge.
    • Mellem klokken 05 og 07 sørger vagten for, at den unge står op og kommer ud ad døren, hvis det er aftalt.
    • Nattevagten kan derudover tilkaldes via telefon, hvis den unge føler behov for hjælp eller støtte.Vagtværelse

Nattevagten er typisk ansvarlig for 7-10 unge. Vi gør vores bedste for, at den unge så vidt muligt er tilknyttet det samme personale, da dette skaber kontinuitet og bidrager til at opbygge den unges følelse af tryghed.

Vagten er en såkaldt ’sovende nattevagt’. Det betyder, at vagten har lov til at hvile sig i timerne mellem runderne. Vagtværelset ligger i umiddelbar nærhed af de unges boliger, og vagttelefonen er åben hele tiden i tidsrummet 22-07.

3

Copyright © All Rights Reserved - Support4Life - Gydevang 39-41, 3450 Allerød - cvr. nr. 40815147