ADHD & ADD

Addresse

Gydevang 39-41

3450 Allerød

Telefon

42 49 00 01

Email

info@support4life.dk

ADHD og ADD

ADHD er en neuropsykiatrisk funktionsnedsættelse, som er karakteriseret ved symptomerne opmærksomhedforstyrrelse, hyperaktivitet og impulsivitet. ADD er en betegnelse for en bestemt type ADHD også kaldet "den stille ADHD", hvor der overvejende er tale om forstyrrelse af opmærksomheden.

ADHD og ADD påvirker den ramtes evne til at fokusere og koncentrere sig, skabe overblik og struktur, og til at planlægge og gennemføre aktiviteter. ADHD kan også omfatte overdreven aktivitet og impulsitivitet, som fx udfordrer den ramtes evne til at sidde stille og til at styre sine følelser. 

Disse vanskeligheder kan give personer med ADHD problemer på mange områder i livet; i skolen, under uddannelse, på job, og i forhold til familier, partner og venner. Det kan være svært at få en almindelig dagligdag til at fungere. 

Det er meget forskelligt, hvordan den enkeltes liv er påvirket af ADHD. Det afhænger af de forskellige sværhedsgrader af diagnosen, og af hvordan symptomerne kommer til udtryk. Nogle kan leve et nogenlunde normalt liv og andre har store udfordringer. Det afhænger selvfølgelig også af, hvilken behandling og støtte, den enkelte får. 

Omfattende løsninger for børn, unge og voksne

Som et led i en effektiv og målrettet behandling af ADHD tilrettelægger vi en struktureret hverdag hos Support4Life. Vi har botilbud, der henvender sig til børn og unge under 18 år samt voksne. Behandling af ADHD og hjælp til en funktionel og optimal hverdag kan gøre udviklingsmæssige underværker. Med de rette tiltag og værktøjer til fremtiden, kan den pågældende borger med ADHD tackle problemerne effektivt - også efter endt behandling hos os.

Behandlingen af ADHD - eller ADD - afhænger fuldstændigt af symptomernes omfang. De bedste resultater opnås, hvis miljøet omkring barnet eller den unge tilpasses til disse individuelle behov. Vi har stor videnskapacitet på området, og vi tilbyder desuden fysiske rammer, der faciliterer den optimale behandling. 

Vores brede kompetencer tillader os desuden at tilbyde særlige forløb for flere typer af diagnosekombinationer.

Afdelinger over hele Sjælland

Vores afdelinger finder du over hele Sjælland. Vi har blandt andet tilbud i Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland samt Hovedstadsområdet.

Vil du vide mere om vores tilbud til ADHD-ramte, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kyndige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med højt kvalificeret assistance.

 

Copyright © All Rights Reserved - Support4Life - Gydevang 39-41, 3450 Allerød - cvr. nr. 40815147