Angstlidelser

Addresse

Gydevang 39-41

3450 Allerød

Telefon

42 49 00 01

Email

info@support4life.dk

Angstlidelser

Angstlidelser hos børn og unge præsenterer sig forskelligt i forskellige aldersgrupper. Som udgangspunkt er der tale om normale udviklingstræk som optræder i abnormt forstærket grad, og derved hæmmer barnets/den unges normale udvikling og daglige funktion. Når der er tale om en angstlidelse vil bare tanken om den frygtede situation påvirke både krop, tanker og adfærd i en grad så barnet/den unge har svært ved at fungere og deltage i det daglige liv. Barnets/den unges forringede evne til at begå sig i fx sociale- og uddannelsesmæssige sammenhænge kan have langsigtede konsekvenser for den enkelte. 

Hos Support4Life tilbyder vi løsninger, der egner sig til både børn, unge og voksne, der er påvirket af angstlidelser.

 

Botilbud og målrettet støtte og behandling

En hverdag præget af angst kan lede til følgesygdomme, depression og stress. Derfor lægger vi hos Support4Life vægt på, at hverdagen tilpasses således, at den faciliterer borgerens udviklingsmuligheder på bedste vis. Det er vores klare erfaring, at en skræddersyet indsats fører til varige og holdbare resultater. Vi arbejder altid ud fra et etisk grundlag, der tager højde for den enkelte borgers behov, ønsker og rettigheder.

Vi er omkring 40 medarbejdere, der alle er højt kvalificerede inden for psykologisk eller socialpædagogisk støtte. Som en del af dagligdagen på vores opholdssteder eller andre botilbud inkorporeres altså en målrettet behandling af den enkelte borgers diagnose. Vi vægter tilgængelighed højt, hvorfor beboere hos os altid kan opsøge vores medarbejderes kyndige hjælp. Vi tilbyder supervision, pædagogiske kørselsordninger og naturligvis professionel behandling, der kan afhjælpe symptomer og negative følger af angst i flere afskygninger.

 

Tilbud over hele Sjælland for udsatte børn, unge og voksne

Vores afdelinger finder du over hele Sjælland. Vi har blandt andet tilbud i Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland samt Hovedstadsområdet.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vores botilbud og behandling kan hjælpe børn, unge og voksne med angstproblematikker, er du altid velkommen til kontakte os.

 

Copyright © All Rights Reserved - Support4Life - Gydevang 39-41, 3450 Allerød - cvr. nr. 40815147