Autisme Spektrum Forstyrrelse

Addresse

Gydevang 39-41

3450 Allerød

Telefon

42 49 00 01

Email

info@support4life.dk

Autisme Spektrum Forstyrrelse

ASF er en medfødt og kronisk gennemgribende udviklingsforstyrrelse, som præger individet livet igennem. ASF er karakteriseret ved varierende grad af vanskeligheder inden for triaden; socialt samspil, kommunikation og sprog, samt snævre interessefelter og/eller stereotype adfærdsmønstre. Autismespektrum henviser til, at der er tale om vanskeligheder som kan vise sig meget forskelligt fra person til person og kan variere i sværhedsgrad fra lette vanskeligheder, som er mulige at fungere nogenlunde normalt med, til svære forstyrrelser, der påvirker personens funktionsniveau i svær grad. Det er således vigtigt at være bevidst om, at hvert enkelt barn, unge eller voksne som er diagnosticeret med en autisme spektrum forstyrrelse er placeret et individuelt sted på spektrummet og at der ikke er to med autisme spektrum forstyrrelser der er ens, hvorfor en individuelt skræddersyet tilgang til behandling altid er nødvendig.

 

Tilrettelagt hverdag for optimal behandling

Hos Support4Life tilbyder vi skræddersyet behandling, der har til formål at skabe vedvarende forbedringer i den enkeltes hverdag. Det kræver en ganske særlig pædagogisk-psykologisk indsats, der favner de individuelle ressourcer og behov med særlige hensyn for individets forudsætninger. Vi tilrettelægger således behandlingen og dagligdagen efter individets situation.

Vores kompetencer rummer borgere med alle typer af ASF (Autisme Spektrum Forstyrrelser) - heriblandt også forskellige diagnosekombinationer.

 

Tilbud for udsatte børn, unge og voksne over hele Sjælland

Vores afdelinger finder du over hele Sjælland. Vi har blandt andet tilbud i Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland samt Hovedstadsområdet.

Vil du vide mere om vores tilbud personer med autisme-spektrum-forstyrrelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kyndige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med højt kvalificeret assistance.

Copyright © All Rights Reserved - Support4Life - Gydevang 39-41, 3450 Allerød - cvr. nr. 40815147